RIJSOORD / Rezoord
Een durrepie an de Waol

Wie Herkent deze foto.

Wie herkent van onderstaande foto de mensen die er op staan en hun namen en wat voor vereniging dit is. Herkent u één of meerdere van onderstaande personen, geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van foto nr. 1941-mannenvereniging-nr, en nr. van betreffende persoon.

1941 mannenvereniging nr

Wie herkent van onderstaande foto de mensen die er op staan en hun namen. Herkent u één of meerdere van onderstaande personen, geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van foto nr. 1943-0700-099-nrs en nr. van betreffende persoon.
1943 0700 099 nrs

Wie herkent van onderstaande foto de mensen die er op staan en hun namen. Herkent u één of meerdere van onderstaande personen, geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van foto nr. nrs-1935-05-080 en nr. van betreffende persoon.
nrs 1935 05 080

Wie herkent de mannen op de onderstaande foto. De foto is genomen bij de poort van het grote herenhuis aan de straatweg tegenover het vlasgebouw met de luifel, waar nu Euroverto in zit. Herkent u één of meerdere van, onderstaande heren, geef dit dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van foto nr. m_1940-56-115 en nr. van betreffende persoon.

m 1940 56 115

 

Wie herkent onderstaande foto, wie zijn de mensen op de foto. wat bekend is van de foto hij zou van omstreeks 1925 zijn en Meisje 9 is Jans Hooijmeijer, meisje 22 is Dina Pauwels, 23 Rika Pauwels, 24 Hennie Pauwels. graag willen wij weten welke vereniging is dit en wie zijn de andere dames. Weet u meer over deze foto geef het door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geef ook a.u.b. het foto nr op.
Foto nr:  img476-nr




Wie herkent onderstaande foto met deze jonge mannen, wie zijn deze jonge mannen en waar is deze foto gemaakt. Weet u meer over deze foto geef het door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. geef ook a.u.b. het foto nr op.  Nr. 4 op de foto is Daan Romijn
Foto nr:  img478-nr

 

Wie herkent deze foto met dames  en heren voor het Volksbelang aan de Mauritsweg, als er mensen bijstaan waar u de naam van weet wilt u die dan doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van foto nr. en het nummer van de persoon. het foto nr van onderstaande foto is: 1900-9059-019-nr